U bekijkt pagina: Home » Cs Koekenpan Berlin

Resultaten voor 'Cs Koekenpan Berlin'

Search Results 1 tot 22 van totaal 351 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Cs Koekenpan Berlin Met Ceramische Antistickcoating 24 Cm
Cs Koekenpan Berlin Met Ceramische Antistickcoating 24 Cm
Cs Koekenpan Berlin Met Ceramische Antistickcoating 24 Cm
BakkenandBraden
Weggeefprijs: uitloopmodel !   Deze leverancier ruimt een deel van zijn collectie op. Dus OP=OP. Dit is nu echt wat je noemt een buitenkansje voor iedereen die een kwaliteitspan wil voor een heel zacht prijsje. De 24 cm koekenpan van Berlin met ceramische antistickcoating is de middelste maat uit deze serie. Onmisbare maat koekenpan voor ieder huishouden. Deze Berlin koekenpannen met lichtgrijze ceramische coating zijn gemaakt van gietaluminium. Hierdoor zijn ze vormvast en hebben ze een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Deze gietaluminium koekenpan heeft een lichtgrijze 100 % ceramische coating van Greblon.  De ergonomisch gevormde steel met meegegoten steelaanzet zorgen voor een optimale stabiliteit tijdens het bakken en braden. De pannen zijn voorzien van een stalen bodem, die de pan geschikt maakt voor elke warmtebron (zeker ook voor inductie).Greblon heeft de beste ceramische antistickcoating ter wereld. Dit is bewezen getest door onafhankelijke (...
56.80
Koekenpannen
Gietalluminium
Weggeefprijs: uitloopmodel !   Deze leverancier ruimt een deel van zijn collectie op. Dus OP=OP. Dit is nu echt wat je noemt een buitenkansje voor iedereen die een kwaliteitspan wil voor een heel zacht prijsje. De 24 cm koekenpan van Berlin met ceramische antistickcoating is de middelste maat uit deze serie. Onmisbare maat koekenpan voor ieder huishouden. Deze Berlin koekenpannen met lichtgrijze ceramische coating zijn gemaakt van gietaluminium. Hierdoor zijn ze vormvast en hebben ze een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Deze gietaluminium koekenpan heeft een lichtgrijze 100 % ceramische coating van Greblon.  De ergonomisch gevormde steel met meegegoten steelaanzet zorgen voor een optimale stabiliteit tijdens het bakken en braden. De pannen zijn voorzien van een stalen bodem, die de pan geschikt maakt voor elke warmtebron (zeker ook voor inductie).Greblon heeft de beste ceramische antistickcoating ter wereld. Dit is bewezen getest door onafhankelijke (Zwitserse) keuringsinstituten.Absoluut lage prijs voor absolute topkwaliteit !. Nu niet voor onze reeds afgeprijsde prijs van € 16,95. Nee, de laatste items worden met een finale korting nu verkocht voor € 12,95 !
Review product
 
Review Winkel
Sola shop
 
12.95
Magnify Cs Koekenpan Berlin Met Ceramische Coating 20 Cm
Cs Koekenpan Berlin Met Ceramische Coating 20 Cm
Cs Koekenpan Berlin Met Ceramische Coating 20 Cm
BakkenandBraden
Weggeefprijs: uitloopmodel !   Deze leverancier ruimt een deel van zijn collectie op. Dus OP=OP. Dit is nu echt wat je noemt een buitenkansje voor iedereen die een kwaliteitspan wil voor een heel zacht prijsje. Een 20 cm koekenpannetje is ideaal voor ieder huishouden. Voor een éénpersoonshuishouden om je vlees te bereiden. Heb je een groter huishouden dan is deze koekenpan ideaal om je eitje in te bakken, spekjes uit te bakken e.d. Deze Berlin koekenpannen met lichtgrijze ceramische coating zijn gemaakt van gietaluminium. Hierdoor zijn ze vormvast en hebben ze een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Deze gietaluminium koekenpan heeft een lichtgrijze 100 % ceramische coating van Greblon.  De ergonomisch gevormde steel met meegegoten steelaanzet zorgen voor een optimale stabiliteit tijdens het bakken en braden. De pannen zijn voorzien van een stalen bodem, die de pan geschikt maakt voor elke warmtebron (zeker ook voor inductie).Greblon heeft ...
66.80
Koekenpannen
Gietalluminium
Weggeefprijs: uitloopmodel !   Deze leverancier ruimt een deel van zijn collectie op. Dus OP=OP. Dit is nu echt wat je noemt een buitenkansje voor iedereen die een kwaliteitspan wil voor een heel zacht prijsje. Een 20 cm koekenpannetje is ideaal voor ieder huishouden. Voor een éénpersoonshuishouden om je vlees te bereiden. Heb je een groter huishouden dan is deze koekenpan ideaal om je eitje in te bakken, spekjes uit te bakken e.d. Deze Berlin koekenpannen met lichtgrijze ceramische coating zijn gemaakt van gietaluminium. Hierdoor zijn ze vormvast en hebben ze een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Deze gietaluminium koekenpan heeft een lichtgrijze 100 % ceramische coating van Greblon.  De ergonomisch gevormde steel met meegegoten steelaanzet zorgen voor een optimale stabiliteit tijdens het bakken en braden. De pannen zijn voorzien van een stalen bodem, die de pan geschikt maakt voor elke warmtebron (zeker ook voor inductie).Greblon heeft de beste ceramische antistickcoating ter wereld. Dit is bewezen getest door onafhankelijke (Zwitserse) keuringsinstituten.De laatste koekenpannen gaan niet weg voor de reeds afgeprijsde prijs van € 13,95, maar voor maar €9,95.Absoluut lage prijs voor absolute topkwaliteit, grijp je kans!.
Review product
 
Review Winkel
Sola shop
 
9.95
Magnify Fissler Berlin Pannenset - Set Van 5
Fissler Berlin Pannenset - Set Van 5
Fissler Berlin Pannenset - Set Van 5
Keuken En Eetkamer
Fissler
Met deze Berlin pannenset van Fissler heb je altijd de juiste pan in de kast staan!
Huis en tuin > Keuken en eetkamer > Kookbenodigdheden > Snelkookpannen
Zilver
Review product
 
Review Winkel
Keukens vergelijken keukenaccessoires kopen
 
289.50
Magnify Scanpan Iq Koekenpan - Ø 32 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 32 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 32 Cm
Kookgerei
Scanpan
83421103093
Als je zoekt naar een duurzame, grote koekenpan, dan kies je voor de Scanpan IQ koekenpan met een diameter van 32 cm. Deze koekenpan met een vormvaste bodem en sterke antiaanbaklaag is geschikt voor alle warmtebronnen.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zwart
32#32
Aluminium
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
139.50
Magnify Cs Koekenpan Berlin Met Greblon Antikleeflaag 24 Cm
Cs Koekenpan Berlin Met Greblon Antikleeflaag 24 Cm
Cs Koekenpan Berlin Met Greblon Antikleeflaag 24 Cm
BakkenandBraden
Zwart
Weggeefprijs: uitloopmodel !   Deze leverancier ruimt een deel van zijn collectie op. Dus OP=OP. Dit is nu echt wat je noemt een buitenkansje voor iedereen die een kwaliteitspan wil voor een heel zacht prijsje. Deze kwaliteits koekenpannen zijn gemaakt van gietaluminium en hebben een excellente antikleeflaag van Greblon. Hierdoor zijn ze vormvast en hebben ze een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De ergonomisch gevormde steel met meegegoten steelaanzet zorgen voor een optimale stabiliteit tijdens het bakken en braden. De pannen zijn voorzien van een stalen bodem, die de pan geschikt maakt voor elke warmtebron (zeker ook voor inductie). De coating is van Greblon C2+. Greblon maakt de beste antistickcoatings ter wereld. Dit is bewezen getest door onafhankelijke (Zwitserse) keuringsinstituten. Deze koekenpan werd tot heden verkocht voor het zeer zachte prijsje van € 17,95. De bodem van de voorraad komt in zicht, de laatste items worden in de finale u...
62.60
Koekenpannen
Gietalluminium
Weggeefprijs: uitloopmodel !   Deze leverancier ruimt een deel van zijn collectie op. Dus OP=OP. Dit is nu echt wat je noemt een buitenkansje voor iedereen die een kwaliteitspan wil voor een heel zacht prijsje. Deze kwaliteits koekenpannen zijn gemaakt van gietaluminium en hebben een excellente antikleeflaag van Greblon. Hierdoor zijn ze vormvast en hebben ze een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De ergonomisch gevormde steel met meegegoten steelaanzet zorgen voor een optimale stabiliteit tijdens het bakken en braden. De pannen zijn voorzien van een stalen bodem, die de pan geschikt maakt voor elke warmtebron (zeker ook voor inductie). De coating is van Greblon C2+. Greblon maakt de beste antistickcoatings ter wereld. Dit is bewezen getest door onafhankelijke (Zwitserse) keuringsinstituten. Deze koekenpan werd tot heden verkocht voor het zeer zachte prijsje van € 17,95. De bodem van de voorraad komt in zicht, de laatste items worden in de finale uitverkoop verkocht voor een bodemprijs van slechts € 14,95.
Review product
 
Review Winkel
Sola shop
 
14.95
Magnify Bk Conical+ Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Conical+ Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Conical+ Koekenpan - Ø 24 Cm
Kookgerei
Bk
8718311017694
De BK Conical+ koekenpan Ø 24 cm B4320.744 is met de zijn roestvrijstalen body, veilige grip en teflon platinum plus antiaanbaklaag een stevige koekenpan die geschikt is voor dagelijks gebruik.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zilverkleurig#Zwart
24#5,2#40,5#24,6
RVS
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
74.95
Magnify Bk Silverline Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Silverline Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Silverline Koekenpan - Ø 24 Cm
Kookgerei
Bk
8710704009651
De koekenpan is al generaties lang dé koekenpan voor het scherp aanbraden en dichtschroeien van vlees. De unieke BK reliëfbodem verdeelt vet optimaal en zorgt zo voor een erg fijn en gelijkmatig bakresultaat.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zilverkleurig
24#4,32#43,2#24,7
Aluminium#Kunststof
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
27.50
Magnify Scanpan Iq Koekenpan - Ø 20 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 20 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 20 Cm
Kookgerei
Scanpan
83421103055
De Scanpan IQ koekenpan heeft een diameter van 20 cm en is gemaakt van aluminium en titanium. Deze koekenpan met een sterke antiaanbaklaag en vormvaste bodem is geschikt voor alle warmtebronnen.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zwart
20#20
Aluminium
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
59.99
Magnify Scanpan Iq Koekenpan - Ø 28 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 28 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 28 Cm
Kookgerei
Scanpan
83421103086
Bak het perfecte eitje in de Scanpan IQ koekenpan met een diameter van 28 cm. Deze pan is gemaakt van aluminium en titanium, heeft een sterke antiaanbaklaag en een vormvaste bodem. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zwart
28#28
Aluminium
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
84.95
Magnify Bk Easy Induction Hoge Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Easy Induction Hoge Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Easy Induction Hoge Koekenpan - Ø 28 Cm
Koekenpannen
Bk
De BK Easy Induction koekenpan mag in geen enkele keuken ontbreken. De koekenpan gebruik je voor allerlei bereidingen.
Huis en tuin > Keuken en eetkamer > Kookbenodigdheden > Koekenpannen
Zwart
Review product
 
Review Winkel
Keukens vergelijken keukenaccessoires kopen
 
66.65
Magnify Bk Blue Label Koekenpan - Ø 24 Cm - Keramisch
Bk Blue Label Koekenpan - Ø 24 Cm - Keramisch
Bk Blue Label Koekenpan - Ø 24 Cm - Keramisch
Kookgerei
Bk
8718311016710
Deze koekenpan van BK Blue Label heeft een diameter van 24 cm en is voorzien van een keramische coating. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zwart#Wit
24#4,36#43,6#24
Kunststof#Aluminium
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
32.99
Magnify Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 20 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 20 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 20 Cm
Koekenpannen
Bk
De BK Easy Induction koekenpan mag in geen enkele keuken ontbreken. De koekenpan gebruik je voor allerlei bereidingen.
Huis en tuin > Keuken en eetkamer > Kookbenodigdheden > Koekenpannen
Zwart
Review product
 
Review Winkel
Keukens vergelijken keukenaccessoires kopen
 
29.95
Magnify Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 24 Cm
Koekenpannen
Bk
De BK Easy Induction koekenpan mag in geen enkele keuken ontbreken. De koekenpan gebruik je voor allerlei bereidingen.
Huis en tuin > Keuken en eetkamer > Kookbenodigdheden > Koekenpannen
Zwart
Review product
 
Review Winkel
Keukens vergelijken keukenaccessoires kopen
 
35.99
Magnify Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 26 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 26 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 26 Cm
Koekenpannen
Bk
De BK Easy Induction koekenpan mag in geen enkele keuken ontbreken. De koekenpan gebruik je voor allerlei bereidingen.
Huis en tuin > Keuken en eetkamer > Kookbenodigdheden > Koekenpannen
Zwart
Review product
 
Review Winkel
Keukens vergelijken keukenaccessoires kopen
 
36.44
Magnify Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 30 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 30 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 30 Cm
Koekenpannen
Bk
De BK Easy Induction koekenpan mag in geen enkele keuken ontbreken. De koekenpan gebruik je voor allerlei bereidingen.
Huis en tuin > Keuken en eetkamer > Kookbenodigdheden > Koekenpannen
Zwart
Review product
 
Review Winkel
Keukens vergelijken keukenaccessoires kopen
 
50.54
Magnify Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Easy Induction Koekenpan - Ø 28 Cm
Koekenpannen
Bk
De BK Easy Induction koekenpan mag in geen enkele keuken ontbreken. De koekenpan gebruik je voor allerlei bereidingen.
Huis en tuin > Keuken en eetkamer > Kookbenodigdheden > Koekenpannen
Zwart
Review product
 
Review Winkel
Keukens vergelijken keukenaccessoires kopen
 
44.50
Magnify Bk Silverline Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Silverline Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Silverline Koekenpan - Ø 28 Cm
Kookgerei
Bk
8710704009668
De BK Silverline koekenpan is al generaties lang dé koekenpan voor het scherp aanbraden en dichtschroeien van vlees. De unieke BK reliëfbodem verdeelt vet optimaal en zorgt zo voor een erg fijn en gelijkmatig bakresultaat.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zilverkleurig#Zwart
28#4,71#47,1#28,7
Aluminium#Kunststof
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
32.00
Magnify Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 28 Cm
Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 28 Cm
Kookgerei
Bk
8718311027495
Met deze BK Induction Ceramic koekenpan kun je gemakkelijk gerechten nagaren in de oven. De koekenpan heeft een diameter van 28 cm.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Grijs
28#9#48,3#28,9
Aluminium#RVS
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
47.99
Magnify Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 20 Cm
Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 20 Cm
Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 20 Cm
Kookgerei
Bk
8718311027471
Met deze BK Induction Ceramic koekenpan kun je gemakkelijk gerechten nagaren in de oven. De koekenpan heeft een diameter van 20 cm.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Grijs
20#7,7#37,1#20,5
Aluminium#RVS
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
38.95
Magnify Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 24 Cm
Bk Induction Ceramic Koekenpan - Ø 24 Cm
Kookgerei
Bk
8718311027488
Met deze BK Induction Ceramic koekenpan kun je gemakkelijk gerechten nagaren in de oven. De koekenpan heeft een diameter van 24 cm.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Grijs
20#8,3#41,4#24,7
Aluminium#RVS
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
41.95
Magnify Scanpan Iq Koekenpan - Ø 26 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 26 Cm
Scanpan Iq Koekenpan - Ø 26 Cm
Kookgerei
Scanpan
83421103079
Deze middelgrote Scanpan IQ koekenpan heeft een diameter van 26 cm. In deze koekenpan bereid je voeding als een echte chefkok. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is gemaakt van aluminium en titanium.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zwart
26#26
Aluminium
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
74.95
Magnify Scanpan Classic Koekenpan - Ø 32 Cm
Scanpan Classic Koekenpan - Ø 32 Cm
Scanpan Classic Koekenpan - Ø 32 Cm
Kookgerei
Scanpan
83421321237
Kook als een professionele chefkok en gebruik de Scanpan Classic koekenpan met een diameter van 32 cm. Deze koekenpan is ijzersterk, gaat lang mee en is geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie.
Kookgerei#Pannen#Koekenpan
Zwart
32#32
Aluminium
Review product
 
Review Winkel
Cook & Go
 
53.99
Search Results 1 tot 22 van totaal 351 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • keuken beverwijk accessoires
  (03 June 2017)
  Op onze site vinden steeds meer klanten de keuken accessoires en benodigdheden die ze online zoeken. Afgelopen periode zochten ze o.a. op: Zoekopdra...
 • Keuken en sanitair zoekwoorden
  (21 January 2017)
  Op Beverwijk keukens hebben de afgelopen periode mensen gezocht op keuken en sanitair benodigdheden. Kijk hier voor exacte zoekwoorden: Zoekopdracht...
 • Zoekwoorden beverwijk keukens
  (31 August 2016)
  Afgelopen periode hebben bezoekers en klanten van Beverwijkkeukens.nl gezocht op o.a.: Zoekopdrachten door bezoekers Zeef (1) Roerzeef (1) R...
 • Alle nieuwsberichten »